Kokosmarineret kylling på spyd med hjemmelavet peanutsauce.
Serveres med sød chilisauce og friskskåret salat.
Hjemmelavede forårsruller fyldt med glasnudler, kylling og krabbekød.
Serveres med sød chilisauce og friskskåret salat.
Stegte tigerrejer med hjemmelavet chilisauce.
Serveres med sød chilisauce og friskskåret salat.
Stegte frølår med hjemmelavet chilisauce og friskskåret salat.
Serveres med sød chilisauce og friskskåret salat.
Dybstegte rejschips i forskellige former lavet på tigerrejer. Traditionel snack i Asien.
Krydret suppe med galanga, citrongræs, kaffir limeblade, cherrytomater og svampe.
Toppes med friskpresset limejuice og koriander.
Krydret kokossuppe med galanga, citrongræs, kaffir limeblade, cherrytomater og svampe.
Toppes med friskpresset limejuice og koriander.
Vores køkken er stærkt på dette område, da vi laver maden fra bunden
Spørg venligst personalet for mere info.
Lynstegte risnudler tilberedt med æg, forårsløg, rødløg og hvidkål.
Toppes med knuste jordnødder, koriander og limebåd.
Kylling i Madras Karry. Tilberedt i cherrytomater, ananas, kokosmælk og løg.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Kylling tilberedt i sursød sauce med tomater, løg og ananas.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Kylling i Grøn Karry tilberedt med aubergine, svampe, kaffir limeblade og sød basilikum.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Traditionel thailandsk ret med kylling i cashewnødder
Serveres med dampede Jasmin ris.
Sprødstegt andebryst og ananas tilberedt i rød karry, kokosmælk, kaffir limeblade og sød basilikum.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Tilberedt med frisk chili, hvidløg, grøntsager og sød basilikumblade.
Serveres med spejlæg og dampede Jasmin ris.
Stegte ris tilberedt i æg, gulerødder, løg, broccoli og blomkål.
Toppes med knuste cashewnødder, limebåd og koriander.
Oksekød tilberedt med stegte grøntsager og østersauce.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Lynstegte brede risnudler tilberedt i soyasauce, forårsløg, grøntsager, chili og sød basilikum.
Serveres med limebåd og koriander.
Hjemmelavet traditionel thaisalat med grillet oksekød, rødløg, mynte og koriander.
Serveres kold med dampede Jasmin ris og limebåd.
Panang Karry tilberedt i kokosmælk, Kaffir limeblade, bambus og peberfrugter.
Toppes med knuste jordnødder og serveres med dampede Jasmin ris.
Stegt blæksprutte i rød karry tilberedt i kokosmælk, løg, sød basilikum og friskskåret chili.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Laks tilberedt i friskskåret chili, akaciehonning, løg, peberfrugter og stærk chili sauce.
Serveres med dampede Jasmin ris og toppes med koriander.
Tigerrejer tilberedt i sursød sauce med cherrytomater, løg og ananas.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Dybstegte frølår tilberedt i stærk chilisauce, løg og peberfrugt.
Serveres med dampede Jasmin ris.
Stegte Jasmin ris med kylling vendt i hjemmelavet peanutsauce og grøntsager.
Lynstegte nudler med kylling, æg og blandede grøntsager.
Sprøde kyllingenuggets, serveres med friskskåret salat, ris og sursød sauce.